Home Home N.E.L.


N.E.L.  or not the exhibition layout has been laying in the barn for far too long and has been aroused lately by people poking and prodding it.

Originally this was to be an exhibition layout but it has been realised that it is too big to be moved about by the current ageing members so it is in the process of being converted into a static layout in the society's barn. Most of the original scenic part has been kept but the ridiculously heavy viaduct board is being increased in weight by adding another bridge parallel to the viaduct.

There has been activity modifying the baseboards that were the fiddle yards from 10 roads each way to a mere 5. This will allow a larger operating well (for larger operators).  Photos of some of the alterations are in the gallery.

Back a Page Gallery